Håndlavet pasta, friskbagt foccacia, oste & skinker special importeret fra de små traditionelle gårde i Italien.
Hos OTTETTO vil vi give dig oplevelsen af at spise, som var du i Italien.

 

Serveres mandag til lørdag: 17.00-20.45


EKSTRA ORDINÆRE ÅBNINGSDAGE:
Søndag D. 3/11
Fra kl. 17.00 - 20.00 Serveres
vores OTTETTO Menu


 

SNACKS

OLIVEN
Marineret i rosmarin & hvidløg
48

ARANCINI 
Hønsefond & parmesan  
48

POMFRITTER
Rosmarinsalt, parmesan & aioli
58

KRYDDERMANDLER
45

TRØFFEL CHIPS
45

FORRETER

TATAR
Trøffelmayo, kapers, borretaneløg & sprød parmesan
98

ANTIPASTI MISTI
Dagens blandet antipasti
198

BURRATA 100gr
Tomater & balsamico 
108

VITELLO TONNATO
Tunmousse, syltede rødløg & blomsterkapers
98

CAPRESE
Tomat, balsamico, olivenolie & mozzarella
73

 

HOVEDRETTER

GIROLLE
Hummerfond, fløde, tomater & rejer
178

RAVIOLI AI FUNGHI
Sauteret svampe & trøffelsauce
188

SPAGHETTI CARBONARA
Guanciale, æggemasse & pecorino
168

GNOCCHI AL RICOTTA
Hasselnød, salvie & græskarpure
168

BAVETTE STEAK
Kartoffel, græskarpure & svampe
248

 

DESSERTER

TIRAMISU
Mascarpone, marsala & espresso
48

AFFOGATO
Espresso & vaniljeis
48

CROSTATA
Citroncreme & brændt marengs
48

MENU OTTETTO

Menuen skal vælges af hele selskabet

ANTIPASTI

Serveres family style til hele bordet.

ANTIPASTI

Serveres family style til hele bordet.

ARANCINI, hønsefond & parmesan

CAPRESE, tomat, balsamico, olivenolie & mozzarella

TATAR, trøffelmayo, kapers, borrataneløg & sprød parmesan

PASTA

RAVIOLI AI FUNGHI, trøffel & svampesauce  

SECONDI

BAVETTE, kartofler, græskarpure & svampe

eller

GNOCCHI AL RICOTTA, hasselnødder, artiskokhjerter & parmesansauce

DOLCE

TIRAMISU

eller

CROSTATA, citroncreme & brændt marengs

6 retters menu – 388

Vin menu

3 gl. 278 // 4 gl. 348