Håndlavet pasta, friskbagt foccacia, oste & skinker special importeret fra de små traditionelle gårde i Italien.
Hos OTTETTO vil vi give dig oplevelsen af at spise, som var du i Italien.
Serveres mandag til lørdag: 17.00-20.45
EKSTRA ORDINÆRE ÅBNINGSDAGE:
Søndag D. 3/11
Fra kl. 17.00 - 20.00 Serveres
vores OTTETTO Menu
SNACKS
OLIVEN
Marineret i rosmarin & hvidløg
48
ARANCINI
Hønsefond & parmesan
48
POMFRITTER
Rosmarinsalt, parmesan & aioli
58
KRYDDERMANDLER
45
TRØFFEL CHIPS
45
FORRETER
TATAR
Trøffelmayo, kapers, borretaneløg & sprød parmesan
98
ANTIPASTI MISTI
Dagens blandet antipasti
198
BURRATA 100gr
Tomater & balsamico
108
VITELLO TONNATO
Tunmousse, syltede rødløg & blomsterkapers
98
CAPRESE
Tomat, balsamico, olivenolie & mozzarella
73
HOVEDRETTER
GIROLLE
Hummerfond, fløde, tomater & rejer
178
RAVIOLI AI FUNGHI
Sauteret svampe & trøffelsauce
188
SPAGHETTI CARBONARA
Guanciale, æggemasse & pecorino
168
GNOCCHI AL RICOTTA
Hasselnød, salvie & græskarpure
168
BAVETTE STEAK
Kartoffel, græskarpure & svampe
248
DESSERTER
TIRAMISU
Mascarpone, marsala & espresso
48
AFFOGATO
Espresso & vaniljeis
48
CROSTATA
Citroncreme & brændt marengs
48
MENU OTTETTO
Menuen skal vælges af hele selskabet
ANTIPASTI
Serveres family style til hele bordet.
ANTIPASTI
Serveres family style til hele bordet.
ARANCINI, hønsefond & parmesan
CAPRESE, tomat, balsamico, olivenolie & mozzarella
TATAR, trøffelmayo, kapers, borrataneløg & sprød parmesan
PASTA
RAVIOLI AI FUNGHI, trøffel & svampesauce
SECONDI
BAVETTE, kartofler, græskarpure & svampe
eller
GNOCCHI AL RICOTTA, hasselnødder, artiskokhjerter & parmesansauce
DOLCE
TIRAMISU
eller
CROSTATA, citroncreme & brændt marengs
6 retters menu – 388
Vin menu
3 gl. 278 // 4 gl. 348